Refine RF+ ger en skön och effektiv behandling för huduppstramning, ökad spänst och lyster. Med radiofrekvens (RF) kan man inte bara erbjuda kurer med långvarigt resultat, utan även enskilda behandlingar med snabba synbara resultat. Behandlingar kan genomföras året om, samt på alla hudtyper och hudfärger.

 
RADIOFREKVENS
Radiofrekvens är en smärtfri, icke-kirurgisk metod som är en väl beprövad teknologi som har används under väldigt lång tid inom kirurgin. Radiofrekvensen värmer upp och stimulerar kollagenet i huden. När fibroblasterna värms upp krymper de först, och man känner en sammandragning av huden. Värmeutvecklingen får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen repareras och återhämtar sig. Effekten blir en direkt huduppstramning men också en långsiktig verkan på slapp hud, rynkor och bristningar. Blodcirkulation och lymfcirkulation påverkas också av radiofrekvensen vilket medför att svullnader dämpas och mörka ringar runt ögonen reduceras. 
 
MONOPOLÄR RADIOFREKVENS
Med Refine RF+ arbetar vi med monopolär radiofrekvens där vi med olika handtag kan nå olika djupt för att komma åt olika problemområden. Behandlingen stimulerar fibroblasterna som producerar kollagen och elastin. 
 
 

Behandlingsområden

Ansikte
 
*Huduppstramnin
*Ansiktslyft
*Fina linjer och rynkor
*Öka elasticitet
*Ökad lyster
*Lymf- och blodcirkulation
 
Ögon 
 
• Mini-lyft 
• Fina linjer och rynkor 
• Svullnad 
 
SÅ GÅR BEHANDLINGEN TILL 
Refine RF+ är en smärtfri behandling som endast ger en viss värme i huden.
Efter konsultation och hudanalys bäddas kunden ner och gele appliceras på behandlingsområdet. En mottagare sätts fast på kroppen och radiovågorna från munstycket dras mot mottagaren. Terapeuten sveper över huden med munstycket och värmen i huden stiger successivt. En behandling pågår i ca 20 minuter beroende på hur stort område som behandlas.
 
HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS?
En grundkur är på 10 behandlingar två gånger i veckan för bästa resultat, men kan variera beroende på hudens kondition. Efter avslutad kur kan man med fördel underhålla resultatet med en behandling varannan månad. Det räcker med en behandling för att få en “quick fix”-effekt, men för ett mer långvarigt resultat så rekommenderas en kur.
 
ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN
Huden får en lätt fräsch rodnad efter behandlingen. Vi rekomenderar att avstå från träning samma dag som behandling. Använd också bra hudvårdsprodukter och solskyddsfaktor för att bibehålla en välmående hud. KOMBINATIONBEHANDLINGAR Refine RF+ är extra effektiv när den används i kombination med andra ansiktsbehandlingar t.ex. tillsammans med Solution Pro Peel behandlingar som är en skräddarsydd kemisk peeling från Solution by Victus.