Solution by Victus

En hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

Solution by Victus är en hudvårdsserie skapad av hudterapeuter – för hudterapeuter. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och givande. När vi tagit fram Solution by Victus har vi lyssnat på såväl experter, hudterapeuter som slutkunder, och alla tänker vi likadant: enkelhet och resultat!

 

 

 

 

 

SOLUTION BY VICTUS PROFESSIONAL PEEL Du kan även boka en Professional Peel (kemisk peeling) med Solution by Victus Professional hos oss på Beautilicious för att förbättra dina resultat ytterligare. Det unika med dessa behandlingar är att terapeuten kombinerar olika syror för att optimera resultatet för just din hudtyp och ditt hudtillstånd.

 

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för behandlingar där en substans läggs på huden baserat på vilken effekt man vill åstadkomma. Solution by Victus Professional Peels är verksamma i det översta hudlagret för att minimera risker för skador i huden samt för en kortare återhämtningstid efter utförd behandling. Indikationer på vad man vill behandla kan bland annat vara akne, rynkor/linjer, pigment, lyster och fukt. Det räcker med en behandling för att se resultat, men för ett mer hållbart resultat rekommenderas en kur på minst fyra behandlingar. Direkt efter en behandling upplevs en lättare rodnad och vid enstaka fall kan man efter någon dag känna en torrhetskänsla då de gamla hudcellerna stöts bort. Kemisk peeling ska inte kombineras med solljus och mellan behandlingarna ska solskydd användas.